Genelev patroniçesi Matild Manukyan'ın tek varisi Kerope Çilingir öldü

Genelev patroniçesi Matild Manukyan'ın tek varisi Kerope Çilingir öldü

Matild Manukyan’ın tek mirasçısı olan oğlu Kerope Çilingir, iç kanama geçirdi. Ameliyat masasında öldü.

Genelev patroniçesi Matild Manukyan'ın tek varisi Kerope Çilingir öldü
16px
24px
06.08.2020 08:32
ABONE OLgoogle

Öldüğü 2001 yılına kadar defalarca vergi rekortmeni olan genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın binlerce taşınmaz miras bıraktığı oğlu 80 yaşındaki Kerope Çilingir, dün akşam iç kanama teşhisiyle alındığı ameliyatta hayatını kaybetti.

Ünlü genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan'dan 200 milyon liralık miras kalan 80 yaşındaki Kerope Çilingir, dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırıldı.

İç kanama geçirdiği belirlenen Çilingir, acilen ameliyata alındı. Ancak ameliyat masasında kalarak yaşamını yitirdi. Manukyan ise 2001 yılında kalp krizi sonucu yitirmişti. Manukya'nın tek mirasçısı... 80 yaşındaki Kerope Çilingir’e eşi yaklaşamayacak

Annesinden binlerce taşınmaz ve 220 ticari taksi plakası kalan Çilingir hakkında İstanbul Şişli'deki dairelerin aidatını yatırmadığı için 9 bin liralık icra takibi başlatılmıştı.  Manukyan'ın serveti kimseye mutluluk getirmedi: Şimdi de torunu şikayet etti

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde